Bedrijfsprofiel


René Vriens

Ik ben een nuchtere, vrolijke en toegangkelijke Brabander die heel gemakkelijk verbinding legt en toegangkelijk is voor iedereen. Als je daar voorbij kijkt ontdek je een professional die met grote gedegenheid en drive resultaten neerzet en organisaties werkelijk verder helpt.

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in operationeel, logistiek, technisch, project, procesmanagement en coaching, waarvan 20 jaar als senior manager in grote en middelgrote productie- en logistieke bedrijven. Ik ben gedurende mijn hele carrière betrokken geweest bij een van bovengenoemde vakgebieden en heb daarbij verschillende senior managementfuncties bekleed. Mede door mijn hoge niveau en coachende kwaliteiten heb ik voor toonaangevende opdrachtgevers gewerkt en hun naar tevredenheid bediend. Door ervaring op deze posities ben ik een expert geworden in het omgaan met complexe situaties.

Mede door deze ervaringen heb ik de kans gehad om te werken op allerlei niveaus in verschillende organisaties, zowel op directieniveau, senior management als op operationeel uitvoerend niveau. Ik heb een grote passie voor operationele, technische, logistieke en automatiseringsprocessen, ben makkelijk benaderbaar zowel “bottom up“ als “top down” en ben recht door zee. Ik ben een degelijke en gedreven manager die pragmatisch is en heb een “getting things done” mentaliteit.

Ik ben analytisch goed onderlegd en heb een groot probleemoplossend vermogen. Ik ben snel en makkelijk inzetbaar door daadkracht, niveau en mijn coachende eigenschappen. Hierdoor kan ik mijn kennis en ervaring overbrengen en borgen. Tevreden klant- en leveranciersrelaties op langere termijn staan hoog in het vaandel. Kortom u krijgt waar voor uw geld!